1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
4.2 (84%) 5 vote[s]

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  • Valmistaja: Johnson & Johnson
  • Materiaali: Etafilcon a
  • Vesipitoisuus: 58%
  • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
  • Kaarevuus: 8,5
  • Halkaisija: 14,5
  • Valmistusrajat -9,00 – +4,00. Hajataitteisuuden korjaus -0,75, – 1,25, -1,75 ja -2,25, akselinsuunnat 10, 20, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 160, 170 ja 180.
  • Pakkauskoko: 30 kpl

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on kertakäyttöinen, hajataitteisuutta korjaava piilolinssi. Linssi on uudistettu versio 1-Day Acuvue for Astigmatism –linssistä.

Piilolinssin luvataan asettuvan nopeasti silmään ja säilyttävän oikean asennon linssissä käytettävän Accelerated Stabilisation Design (ASD) teknologian avulla.

Hajataitteisuutta korjaavissa linsseissä oikean asennon säilyminen on tärkeä asia, jotta näkeminen olisi mahdollisimman terävää ja kirkasta koko ajan.

Linssi säilyttää kosteutensa hyvin pitkänäkin käyttöpäivänä. Linssissä on käytössä hajataitteisuutta korjaamattomasta 1-Day Acuvue Moist -linssistä tuttu lacreon tekniikka.

Huomioitavaa linssistä: Linssissä on 1-2-3 merkintä helpottamassa linssin oikeinpäin olemisen varmistamista. Lisäksi linssissä on UV-suoja.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Linssi on ollut yksi suosikkituotteeni etenkin silloin kun henkilöllä on isohko miinus yhdistettynä hajataitteisuuden korjaukseen. Linssistä on yleensä löytynyt sopiva voimakkuus. Osa asiakkaista kokee kuitenkin linssin käsittelyn hieman haastavaksi. Linssi ei pysy kovin napakasti oikeassa asennossa sormen päässä linssiä silmään laittaessa. Silmässä linssi tuntuu kuitenkin todella vähän silloin kun optiset mitat asettuvat kohdalleen.

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa
Piilolinssioptikko Google+:ssa

Jätä kysymys tai kommentti

*