1-Day Acuvue TruEye silikonihydrogeeli kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
3.6/5 - (7 votes)
1-Day Acuvue TruEye
 • Valmistaja: Johnson & Johnson Vision Care
 • Materiaali: Narafilcon A
 • Vesipitoisuus: 46%
 • Hapenläpäisy: 118 Dk/t
 • Valmistusrajat: -12 – +6
 • Kaarevuus: 8.5 ja 9.0
 • Halkaisija: 14.2
 • Pakkauskoko: 30 ja 90 kpl

1-Day Acuvue TruEye on maailman ensimmäinen silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttölinssi. Linssi tuli markkinoille vuonna 2009. Samana vuonna linssi voitti Optisen alan messuilla jaettavan Silmo d’Or innovaatiopalkinnon.

Valmistajan mukaan linssin materiaali Narafilcon A mahdollistaa sen, että lähes 100% saatavilla olevasta hapesta kulkeutuu silmiin.

Lisäksi linssissä on käytetty hydraclear-teknologiaa, jossa kostea ainesosa on lukittu linssimateriaaliin. Tämän johdosta linssin pinnan kitka on mahdollisimman alhainen ja silmäluomet liukuvat linssin päällä kevyesti. Linssin ominaisuuksien johdosta linssit ovat mukavat ja raikkaat koko päivän ja silmät säilyvät mahdollisimman valkoisina sekä kirkkaina.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 10€ kokeilualennusta! (*mainos)
1-Day Acuvue TruEye (30 kpl/laatikko)
1-Day Acuvue TruEye (90 kpl/laatikko)
Huomioitavaa linssistä: Linssissä on 1-2-3 merkintä, jonka avulla voi varmistaa linssin olevan oikein päin. Linssissä on UV-suoja.

Piilolinssioptikon kommentti linssistä: Linssissä on varsin isot valmistusrajat ja kaksi kaarevuutta. Näiden ansiosta linssi sopii suurelle joukolle piilolinssien käyttäjiä.

Linssin tullessa markkinoille 2009 silikonimateriaali kertakäyttölinssissä oli uutta ja ihmeellistä. Nykypäivänä kertakäyttöisiä silikonilinssejä löytyy muiltakin valmistajilta.

Acuvuen tuoteperheen linssit ovat jääneet mielestäni jotenkin vähälle sovitukselle suomalaisten optikoiden toimesta viimeisen 10-15 vuoden aikana. Syynä tähän saattaa olla se, että linssien hinta kuluttajille on ollut selkeästi muita vastaavia tuotteita arvokkaampi. Nykypäivänä hintaero ei ole enää kuitenkaan merkittävä.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

 1. Hei! Olen piilolaseja kilpailuissa käyttävä suunnistaja. Silmälasiarvot: oikea ”johtava” Sf+0.50, Cyl +1.25, Ax15, Lähelle Sf +2.75 Add 2.25
  Vasen Sf +0.75, Cyl +1.0, Ax 165, Sf +3.0 Add 2.25
  Kilpailuissa olen käyttänyt kuukausipiilareita Oikea +2.75A Vasen +3.75A. Bc 8.7 (55% H2 O) Kylmällä/tuulisella säällä kuivat silmät kiusaa tipoista huolimatta. Ongelmana on kauko- ja stereonäön heikkeneminen piilareita kaytettäessä.(Erityisesti yöllä ja hämärässä) Vuosien kuluessa olen kokeillut lähes kaikkia vaihtoehtoja ja nykyinen on ollut paras. Kysynkin onko tällähetkellä mahdollista tavoitella näkemiseen jotain lisätarkkuutta? Karttamerkit ovat aika pienet juostessa luettaviksi. Itse olen miettinyt vaihtoehtona vasempaan, lähinäkösilmään +4.0A ja dominanttiin oikeaan mahdollisesti multifokaalista monitehoa joko hajataittokorjauksella tai ilman. Ei kovin kauas tarvitse nähdä, eli kartta on etusijalla. Ikänäköhän tässä kiusaa tekee. Olettaisin, että linssin keskiosan pitäisi olla tässä oikeassa silmässä kaukonäköön tarkoitettu. Jos vasempaankin kokeiltaisiin monitehoa niin siinä ilmeisesti lähinäkö-keskiö. Taitaa olla vaikeata saada tilatuksi oikea-arvoiset linssit? Olen kiitollinen jos ehdit vastaamaan. -Olli

  • Hei Olli!
   Riittävä kaukonäkö sekä stereonäkö ja lähinäkö voitaisiin mahdollisesti saavuttaa siten, että oikeaan silmään tulisi monitehopiilolinssi niin sanotulla kaukopainotuksella ja vasempaan moniteholinssi lähipainotuksella tai sitten ihan yksitehoinen lähilinssi.

   Itse lähtisin hakemaan ratkaisua ongelmaasi yllä olevalla tavalla kertomasi perusteella.

   Varmaa vastausta minun on kuitenkin mahdoton antaa näin kun en pääse tutkimaan näkemistäsi.

   Mielestäni sinun kannattaa varata aika optikolle ja kertoa tarpeistasi sekä kysyä mielipidettä moniteholinsseistä tämmöisessä tapauksessa.

   Itsenäisesti linssejä ei kannata lähteä tilaamaan jo ihan sen takia, koska sovituksen myötä saatetaan pienellä hienosäädöllä saada näkemiseen parannusta. Ensimmäiset linssit eivät välttämättä ole siis parhaat, vaan voimakkuuksia voidaan joutua hakemaan ennen parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämistä.