Air Optix Aqua silikonihydrogeeli kuukausilinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
3.7/5 - (6 votes)
Air Optix Aqua
 • Valmistaja: Alcon
 • Materiaali: Lotrafilcon B
 • Vesipitoisuus: 33%
 • Hapenläpäisy: 138 Dk/t
 • Kaarevuus: 8,6
 • Halkaisija: 14,2
 • Valmistusrajat -10,00 – + 6,00.
 • Pakkauskoko: 6 kpl

Air Optix Aqua on silikonihydrogeelistä valmistettu lyhyen vaihtovälin linssi eli kuukausilinssi.

Linssiä voidaan käyttää joko päiväkäyttöisenä linssinä tai jatkuvakäyttöisenä niin sanottuna yötäpäivää linssinä.

Yötäpäivää-käytössä linssi voi olla silmässä yhtäjaksoisesti enintään kuusi yötä. Linssin hapenläpäisy on noin viisinkertainen perinteisiin hydrogeelimateriaalista valmistettuihin linsseihin nähden. Linssissä on käytetty Aqua Moisture System –ominaisuutta, jonka ansiosta linssin luvataan tuntuvan miellyttävältä silmissä. Lisäksi linssin pinnassa on plasmakäsittely, joka ehkäisee likakeräytymän muodostumista linssin pintaan.

Air Optix Aqua linssi on ollut jo vuosia markkinoilla. Joitakin vuosia sitten linssiin lisättiin aqua-ominaisuus, jonka tarkoitus on ollut lisätä käyttömukavuutta.

Tilaa piilolinssi LensOnilta tai Lensstoresta (*mainos)
LensOn: Air Optix Aqua (6 kpl)
Lensstore: Air Optix Aqua (6 kpl)
Huomioitavaa linssistä: Jos asiakas on käyttänyt Air Optix -linssiä ilman aqua-ominaisuutta, voidaan uudistettiin versioon siirtyä ilman uutta piilolinssisovitusta. Jokaiselle piilolinssien käyttäjälle suositellaan kuitenkin vuosittaista piilolinssitarkastusta. Linssissä on sininen käsittelyä helpottava väri.
Tämäkin linssi on isommissa ketjuissa niin sanottuna private label-tuotteena. Tällöin pakkauskoko voi käsittääkseni olla kuuden kappaleen sijasta kolme kappaletta.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Omat asiakkaani käyttävät kyseistä linssiä pääsääntöisesti päiväkäyttöisenä linssinä. Tällöinkin linssin kanssa voi nukkua esimerkiksi päiväunet, koska linssi soveltuu yötäpäivää-käyttöön. Jos linssi on sovitettu vain päiväkäyttöön, pitää linssin sopivuus yötäpäivää-käyttöön varmistaa erikseen piilolinssikontrollissa esimerkiksi muutaman piilolinsseillä nukutun yön jälkeen.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

 1. Voisin kokeilla näitä. Sopiiko miten urheiluun? Uusi harrastus ei onnistu lasit päässä.

  • Hei Heikki!

   Piilolinssien käytön aloittaminen alkaa optikon tekemästä piilolinssisovituksesta.

   Tällöin selviää soveltuvatko piilolinssit sinulle ja onko esimerkiksi Air Optix Aqua tai joku muu linssi silmillesi paras mahdollinen vaihtoehto.

   Et kerro kysymyksessäsi mikä on uusi harrastukseksi. Pääsääntöisesti piilolinssit toimivat ja soveltuvat kuitenkin kaikkiin urheilulajeihin, jos ne soveltuvat muuten asiakkaan silmiin.

   Kannattaa varata siis aika optikolle piilolinssisovitukseen, niin saat asian etenemään.