Babiators vauvojen ja lasten aurinkolasit – tutut julkkisten lapsilta

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Babiators aurinkolasit ovat lasten pilottimalliset aurinkolasit ja ne ovat melko uusi tulokas vauvojen ja lasten aurinkolasimarkkinoille. Näkyvyyttä Babiatorseille on tuonut se, että aurinkolaseja ovat käyttäneet eri julkkisten lapset.

Babiatorsit ovat valmistettu erityisen kestävästä materiaalista. Näin niiden pitäisi toimia hyvin vauvoilla ja pienillä lapsilla.

Optikkona minua lämmittää se, että aurinkolaseissa on optisesti hiotut linssit. Näin linsseissä ei pitäisi olla vääristymiä ja optiikan pitäisi olla muutenkin kunnossa. Lisäksi linsseissä on luonnollisesti 100% UV-suoja.

Kahta kokoa ja useita värejä

Babiatorseja valmistetaan kahdessa eri koossa. Junior eli S-koko on tarkoitettu 0-2-vuotiaille ja classic M-kokoa 2-7-vuotiaille. Koot ovat kuitenkin viitteellisiä riippuen lapsen koosta. Varmimmin oikean koon saa selville sovittamalla.

Laseja löytyy todella monen värisenä molemmissa koossa.

Lost & Found takuu

Babiators aurinkolaseista tekee poikkeuksellisen Lost & Found takuu, joka korvaa rikkoutuneet tai hävinneet lasit vuoden ajan ostopäivästä uusilla laseilla. Takuun voimassa olo edellyttää, että lasit rekisteröidään Babiatorsin nettisivuilla 30 päivän sisällä ostohetkestä. Takuuaikana korvataan yhdet kadonneet tai rikkoutuneet lasit.

Käsittääkseni nykyään uusista laseista veloitetaan kuitenkin mahdolliset postituskulut, joten täysin ilmaiseksi uudet lasit eivät tule.

Kokemuksia Babiators aurinkolaseista

En ole itse myynyt henkilökohtaisesti Babiatorseja. Olen kuitenkin päässyt tutustumaan niihin, koska muutamien tuttavien lapsilla on käytössä Babiatorsit.

Optikon silmään ja käteen lasit vaikuttavat varsin laadukkailta. Kehys on tukeva ja linssien optiikka tuntuu hyvältä.

Kokonaisuudessaan aurinkolasit ovat todella hauskan ja muodikkaan näköiset lapsen kasvoilla.

Omien tuttavien lasten kohdalla olen kuitenkin huomannut, että ainakaan heillä lasit eivät istu ihan täydellisesti. Tämä on kuitenkin melko yleinen ongelma lasten aurinkolasien kanssa. Monesti lasten matala nenäselkä ja korkeat poskipäät asettavat haasteita istuvuudella.

Tämän takia en kuitenkin tilaisi Babiatorseja ilman sovitusmahdollisuutta.

Hinnaltaan Babiatorsit maksavat noin 35-45 euroa ostopaikasta riippuen.

Babiators aurinkolaseja löytyy eri nettikauppojen sekä joidenkin optikkoliikkeiden valikoimista.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa