Baby Banz aurinkolasit

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Baby Banz aurinkolasit ovat yksi vaihtoehto vauvojen ja pienten lasten silmien suojaamiseen.

Lasit ovat tarkoitettu 0-2 vuotta vanhoille vauvoille ja lapsille eli pienimmille aurinkolasien käyttäjille.

Baby Banz aurinkolasit

Baby Banz aurinkolasien värivalikoima on laaja.

Baby Banzit erottaa monista muista lasten aurinkolaseista se, että laseissa ei ole ollenkaan perinteisiä aisoja. Aisojen sijaan lasit pysyvät päässä neopreenistä valmistetun remmin avulla. Remmin pituutta on mahdollista säätää lapsen koon mukaan. Ratkaisulla laseista saadaan kestävät ja lasit pysyvät myös hyvin päässä.

Baby Banzeja on saatavissa useissa väreissä. Linssit ovat polykarbonaattia ja niissä on 100 % UV-suoja. Adventure-mallistossa nenäkappale on suojattu silikonipehmusteella, jotta lasit eivät aiheuttaisi painaumia kasvoille.

Oman kokemukseni perusteella Baby Banzeja löytyy paremmin lastentarvikeliikkeistä kuin optikkoliikkeistä. Hinnaltaan lasit ovat noin 20-30 euroa ostopaikasta riippuen.

Valmistajalta löytyy myös isommilla 2-5 vuotta vanhoille lapsille suunniteltu Kidz Banz -mallisto.

Nykyään samanlaisella remmikiinnityksellä olevia aurinkolaseja löytyy moneltakin eri valmistajalta. Näiden linssien optiikasta tai materiaalista en kuitenkaan osaa sanoa mitään tarkempaa.

Omien lasten kokemukset Baby Banzeista

Omat lapseni kokeilivat aikanaan Baby Banzeja, mutta heillä lasit tulivat liian lähelle silmää. Tämän takia lasit eivät tuntuneet selvästikään mukavalta kasvoilla. Näin lasit jäivät meillä lähes käyttämättä.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että lastenkin kasvojen koossa ja muodossa on eroja. Samat mallit eivät toimi kaikille lapsilla samoin tavoin. Eri malleja kannattaakin kokeilla ja sovittaa avoimin mielin.

Lue myös kirjoitukseni lasten aurinkolaseista sekä Julbo lasten aurinkolaseista.

Kirjoitus on julkaistu 19.5.2011 ja päivitetty 3.3.2014.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa