Biofinity silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
Rate this post
Biofinity
  • Valmistaja: Coopervision
  • Materiaali: Comfilcon A
  • Vesipitoisuus: 48%
  • Hapenläpäisy: 160 Dk/t
  • Kaarevuus: 8,6
  • Halkaisija: 14,0
  • Valmistusrajat: -12 – +8
  • Pakkauskoko: 6 kpl

Biofinity on lyhyen vaihtovälin eli kuukauden vaihtovälin silikonihydrogeelistä valmistettu linssi. Biofinity-linssin valmistuksessa on käytetty pitkäketjuisia silikoneja. Näiden ansiosta linssin hapenläpäisy on hyvä ja samalla silikonin määrä on saatu pidettyä vähäisenä. Silikonin määrän ollessa vähäinen on linssi pehmeä ja tämän ansioista miellyttävän tuntuinen silmässä.

Linssimateriaali on hydrofiilinen eli se sitoo kosteutta. Tämän johdosta silmät kuivuvat mahdollisimman vähän. Valmistajan mukaan silmät pysyvät kosteina ilman erillisiä kostuttavia aineita. Linssin pinnan kosteuden vuoksi linssi pysyy myös paremmin puhtaana.

Tilaa piilolinssi LensOnilta tai Lensstoresta (*mainos)
LensOn: Biofinity (6 kpl)
Lensstore: Biofinity (6 kpl)

Huomioitavaa linssistä: Linssi on niin sanottu yötäpäivää-linssi. Nykyään kuitenkin valtaosa lyhyen vaihtovälin linssejä käyttävistä käyttää silikonihydrogeelimateriaalista valmistettuja linssejä päiväkäyttöisiä ottaen linssit pois silmästä yöksi. Tämä johtuu siitä, että silikonimateriaalista valmistetut linssit ovat turvallisempia silmille kuin vanhemman polven materiaalit.

Vaikka linssi soveltuu yötäpäivää-käyttöön, ei jatkuvakäyttöisyyttä saa ottaa omin päin käyttöön. Mikäli siis optikkosi on todennut linssin soveltuvan päiväkäyttöön, ei tämä tarkoita automaattisesti, että linssi soveltuisi yötäpäivää-käyttöön.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Biofinity-linssi on todella suosittu lyhyen vaihtovälin linssi. Linssi löytyy käsittääkseni kaikkien isoimpien optikkoliikeketjujen valikoimista sekä monista ketjuihin kuulumattomista liikkeistä. Isoilla ketjuilla kyseinen linssi on niin sanottu Private label tuote. Linssiä ei myydä Biofinityn nimellä, vaan sillä on eri nimi eri ketjuissa.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa