Biofinity Toric lyhyen eli kuukauden vaihtovälin silikonihydrogeelilinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
3/5 - (19 votes)
Biofinity Toric
  • Valmistaja: CooperVision
  • Materiaali: Comfilcon A
  • Vesipitoisuus: 48%
  • Hapenläpäisy: 116 Dk/t
  • Kaarevuus: 8,7
  • Halkaisija: 14,5
  • Valmistusrajat +8 – -10,00. Hajataitteisuuden korjaus -0,75, -1,25, -1,75 ja -2,25. Akselinsuunnat 10 asteen välein 0-180.
  • Pakkauskoko: 6 kpl

Biofinity Toric on CooperVisionin valmistama lyhyen vaihtovälin eli kuukauden vaihtovälin silikonihydrogeelistä valmistettu linssi. Linssi kuuluu samaan tuoteperheeseen ja se on valmistettu samasta materiaalista kuin hajataitteisuutta korjaamaton Biofinity-linssi ja monitehoinen Biofinity Multifocal.

Tässäkin tuotteessa on käytetty niin sanottua Aquaform Comfort Science-tekniikka. Linssissä käytetään pitkiä silikoniketjuja, jotka mahdollistavat sen, että materiaalissa on mahdollisimman vähän silikonia. Tästä huolimatta linssi läpäisee äärimmäinen hyvin happea. Pienen silikonimäärän johdosta linssi on mukava ja pehmeä silmässä.

Linssimateriaali sitoo vettä itseensä ja estää näin silmän kuivumista. Linssin pinnan korkea kosteus vähentää myös linssin pinnan likaantumista.

Linssiä voidaan käyttää päiväkäyttöisenä tai jatkuvakäyttöisenä yötä-päivää linssinä. Ilman asianmukaista sovitusta päiväkäytöstä ei saa itsenäisesti siirtyä yötä-päivää käyttöön. Linssien soveltuvuus yötä-päivään käyttöön pitää mielestäni varmistaa piilolinssikontrollissa muutaman nukutun yön jälkeen.

Tilaa piilolinssi LensOnilta tai Lensstoresta (*mainos)
LensOn: Biofinity Toric (6 kpl/laatikko)
Lensstore: Biofinity Toric (6 kpl/laatikko)
Huomioitavaa linssistä: Linssin valmistusrajat ovat suuret. Isoillekin voimakkuuksilla löytyy yleensä oikeat voimakkuudet. Tämä linssi on monella ketjulla niin sanottuna Private label -tuotteena. Brändituotteen pakkauskoko on 6 kpl. Private label -tuotteissa pakkauskoko voi olla 3 tai 6 kpl.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Mielestäni Biofinity Toric on loistava piilolinssi, jota olen vuosia sovittanut asiakkailleni. Vaikka nykyaikaiset hajataittoa korjaavat linssit asettuvat yleensä todella vakaasti asiakkaan silmään, vaatii tämäkin linssi välillä hienosäätöä voimakkuuksiin sovituksen yhteydessä. Tällä tarkoitan sitä, että linssi voi pyörähtää räpäytyksen yhteydessä silmässä. Tämä pyörähdys on otettava huomioon oikeaa piilolinssivoimakkuutta määrittäessä.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa