Biotrue Flight Pack -matkapakkaus – helppo vaihtoehto lentomatkalle

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Kesämatkailijoiden ja etenkin lentokoneella pidempiä matkoja matkustavien kannattaa muistaa Bausch&Lombin valikoimasta löytyvä Biotrue Flight Pack -matkapakkaus piilolinssinestettä.

Flight Pack sisältää läpinäkyvässä uudelleen suljettavassa pussissa kaksi 60 millilitran Biotrue nestepulloa, kaksi piilolinssikoteloa sekä linssien hoito-ohjeen.

Matkailijoille paketti on helppo vaihtoehto mukaan otettavaksi. Näin matkalla ei tarvitse kuljettaa mukanaan isoa nestepulloa. Paketissa olevat nestepullot ovat myös riittävän pieniä lentokoneen matkustamoon vietäviksi.

[ad#piilarit]

Bausch&Lombilla on ollut aikaisemminkin myynnissä tällainen Travel Pack, mutta nyt pakkauksessa oleva neste on muuttunut Biotrue-nesteeksi.

Valmistajan mukaan nestettä kehittäessä inspiraatiota on haettu luonnosta tutkimalla kuinka ihminen itse pitää silmien linssit puhtaina, kosteina ja terveinä. Lisäksi nesteen PH-tasapainon kerrotaan vastaavan luonnollista kyynelnestettä. Nesteen luvataan säilyttävän linssien kosteuden jopa 20 tuntia niin, että linssejä on mukava käyttää.

Travel Packin hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen 8-10 euron hintaluokassa. Biotrue-nestettä löytyy myös isommassa 300 ml pakkauskoossa.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa