Biotrue Flight Pack -matkapakkaus – helppo vaihtoehto lentomatkalle

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi

Kesämatkailijoiden ja etenkin lentokoneella pidempiä matkoja matkustavien kannattaa muistaa Bausch&Lombin valikoimasta löytyvä Biotrue Flight Pack -matkapakkaus piilolinssinestettä.

Flight Pack sisältää läpinäkyvässä uudelleen suljettavassa pussissa kaksi 60 millilitran Biotrue nestepulloa, kaksi piilolinssikoteloa sekä linssien hoito-ohjeen.

Matkailijoille paketti on helppo vaihtoehto mukaan otettavaksi. Näin matkalla ei tarvitse kuljettaa mukanaan isoa nestepulloa. Paketissa olevat nestepullot ovat myös riittävän pieniä lentokoneen matkustamoon vietäviksi.

Bausch&Lombilla on ollut aikaisemminkin myynnissä tällainen Travel Pack, mutta nyt pakkauksessa oleva neste on muuttunut Biotrue-nesteeksi.

Valmistajan mukaan nestettä kehittäessä inspiraatiota on haettu luonnosta tutkimalla kuinka ihminen itse pitää silmien linssit puhtaina, kosteina ja terveinä. Lisäksi nesteen PH-tasapainon kerrotaan vastaavan luonnollista kyynelnestettä. Nesteen luvataan säilyttävän linssien kosteuden jopa 20 tuntia niin, että linssejä on mukava käyttää.

Travel Packin hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen 8-10 euron hintaluokassa. Biotrue-nestettä löytyy myös isommassa 300 ml pakkauskoossa.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa
Piilolinssioptikko Google+:ssa

Jätä kysymys tai kommentti

*