Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
4/5 - (1 vote)
Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal
  • Valmistaja: Alcon
  • Materiaali: Nelfilcon A
  • Vesipitoisuus: 69%
  • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
  • Kaarevuus: 8,7
  • Halkaisija: 14,0
  • Valmistusrajat -10,00 – + 6,00. Kolme lukulisäysvoimakkuutta: low, medium ja high.
  • Pakkauskoko: 30 kpl

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal on uusi, kertakäyttöinen monitehopiilolinssi. Linssi korvaa Dailiesin vanhemman Progressive All Day Comfort –linssin.

Linssi soveltuu aikuisnäköisille piilolinssien käyttäjille.

Uusi linssi on valmistettu erilaisella valmistustekniikalla kuin aikaisempi linssi. Lisäksi linssiin on lisätty muista Dailies Aqua Comfort tuotteista tuttuja kostuttavia ainesosia.

Linssipakkauksessa olevassa suolaliuoksessa on kostuttavana aineena HPMC, joka lisää linssin viskositeettia ja tuo mukavuutta linssin silmään laittoon. Lisäksi linssimateriaalissa on kaksi muuta kostuttavaa ainesosaa eli PEG ja PVA. Aineet aktivoituvat räpytyksestä ja niiden luvataan parantavan sekä vakauttavan kyynelnesteen eli silmänpintaa suojaavan kyynelfilmin toimintaa.

Huomioitavaa linssistä: Linssiin siirtyminen aikaisemmasta Progressive All Day Comfort -linssistä vaatii uudelleen piilolinssisovituksen.

Jos käytössä on ollut lyhyen vaihtovälin Air Optix Aqua Multifocal linssi, pitäisi Aqua Comfort Plus Multifocalin sopia silmään, koska molemmissa linsseissä on sama muotoilu. Tässäkin tapauksessa suosittelen kuitenkin piilolinssisovitusta istuvuuden varmistamiseksi.

Linssissä on sininen käsittelyväri helpottamassa linssin käsittelyä.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Omilla asiakkaillani tämä linssi on toiminut vanhempaa versiota paremmin. Asiakkaat ovat kokeneet huomattavasti vähemmän kuivuudesta johtuvia ongelmia. Linssistä on saatavissa todella laajat voimakkuusalueet, minkä ansiosta linssi löytyy oikeat voimakkuudet monille piilolinssien käyttäjille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa