Dailies Aqua Comfort Plus Toric hajataitteisuutta korjaava kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
4.3/5 - (3 votes)
Dailies Aqua Comfort Plus Toric
  • Valmistaja: Alcon
  • Materiaali: Nelfilcon A
  • Vesipitoisuus: 69%
  • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
  • Kaarevuus: 8,8
  • Halkaisija: 14,4
  • Valmistusrajat +4 – -8,00, sylinteriarvot -0,75, -1,25, -1,75, akselinsuunnat 10, 20, 70, 80, 90, 100, 110, 160, 170, 180.
  • Pakkauskoko: 30 kpl

Dailies Aqua Comfort Plus Toric linssissä on hajataittoa korjaamattomasta Dailies Aqua Comfort Plus -piilolinssistä tuttu kolmivaikutteinen kostutusefekti. Tämäkin linssi sisältää kolmea eri kosteuttavaa ainetta. Linssipakkauksessa olevassa suolaliuoksessa on kostuttavana aineena HPMC, joka lisää linssin viskositeettia ja tuo mukavuutta linssin silmään laittoon. Lisäksi linssimateriaalissa on kaksi muuta kostuttavaa ainesosaa eli PEG ja PVA. Aineet aktivoituvat räpytyksestä ja niiden luvataan parantavan sekä vakauttavan kyynelnesteen eli silmänpintaa suojaavan kyynelfilmin toimintaa.

Uskon, että tämän parannuksen johdosta hajataitteisuutta korjaavia piilolinssejä käyttävä löytää tästä tuotteesta itselleen uuden upean linssin.

Vanhaan versioon, eli Dailies All Day Comfort Toric -linssiin nähden uudessa linssissä on laajempi voimakkuusvalikoima. Entisen kahden sylinterivoimakkuuden tilalla on kolme sylinterivoimakkuutta ja myös akselinsuuntien määrä on kasvanut. Tämän johdosta suurempi joukko ihmisiä saavuttaa vielä paremman näkemisen kyseisellä linssillä.

Periaatteessa tämänkin linssin pitäisi sopia asiakkailla, joilla Dailiesin vanhempi hajataitteisuutta korjaava linssi on sopinut. Tästä huolimatta suosittelen kuitenkin uutta sovitusta, jotta pystytään varmistamaan linssin voimakkuuden ja istuvuuden olevan oikea.

Uuden linssin laajemmat voimakkuusrajat mahdollistavat vanhempaa linssiä tarkemman voimakkuusvalinnan. Vanhemmalla linssillä on voitu joutua tekemään jotain kompromisseja voimakkuuden tai akselinsuunnan suhteen.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 5€ kokeilualennusta! (*mainos)
Dailies Aqua Comfort Plus Toric (30 kpl/laatikko)
Huomioitavaa linssistä: Linssissä on hento, sininen käsittelyväri helpottamassa linssin käsittelyä. Värin avulla linssin löytää helpommin jos se vaikka tipahtaa jonnekin. Väri voi muuttaa aivan aavistuksen silmän omaa väriä, mutta käytännössä sitä ei huomaa. Lisäksi linssissä on OK-merkintä, jonka avulla on helpompi varmistaa linssin oikeinpäin asettaminen silmään.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Linssi on ollut varsin vähän aikaa markkinoilla. Omat asiakkaani ovat kuitenkin kokeneet, että linssi on huomattavasti mukavampi silmässä kuin aikaisempi versio.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa