Dailies AquaComfort Plus kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
3.9/5 - (14 votes)
Dailies AquaComfort Plus
  • Valmistaja: Alcon
  • Materiaali: Nelfilcon A
  • Vesipitoisuus: 69%
  • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
  • Valmistusrajat: -10 – +6
  • Kaarevuus: 8,7
  • Halkaisija: 14,0
  • Pakkauskoko: 30, 90 ja 180 kpl.

Dailies AquaComfort Plus kertakäyttölinssi on tuttu piilolinssi todella monelle piilolinssien käyttäjälle. Linssi on valmistettu perinteisestä hydrogeeli-materiaalista.

Linssissä on niin sanottu kolmivaikutteinen kostutusefekti. Tällä tarkoitetaan sitä, että linssit sisältävät kolmea eri kostuttavaa ainetta.

Linssipakkauksessa olevassa suolaliuoksessa on kostuttavana aineena HPMC, joka lisää linssin viskositeettia ja tuo mukavuutta linssin silmään laittoon.

Lisäksi linssimateriaalissa on kaksi muuta kostuttavaa ainesosaa eli PEG ja PVA. Aineet aktivoituvat räpytyksestä ja niiden luvataan parantavan sekä vakauttavan kyynelnesteen eli silmänpintaa suojaavan kyynelfilmin toimintaa.

Tutkimuksissa on todettu, että kausiluonteisen allergian silmäoireista kärsivät piilolinssien käyttäjät saattavat kokea Dailies AquaComfort Plus linssien helpottavan oireita. Tämä johtuu siitä, että yleensä kausiluontoinen allergiassa silmäoireina voi olla kyynelfilmin epävakaus, jota kyseinen linssi vakauttaa.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 10€ kokeilualennusta! (*mainos)
Dailies AquaComfort Plus (30 kpl/laatikko)
Dailies AquaComfort Plus (90 kpl/laatikko)

Huomioitavaa linssistä: Tähän linssiin voidaan siirtyä ilman erillistä sovitusta Focus Dailies All Day Comfort linssistä.

Piilolinssioptikon kommentti linssistä: Linssi sopii varsin moniin silmiin. Käyttömukavuus linssin kanssa on yleensä varsin hyvä pitkänäkin käyttöpäivänä.

Linssi tuntuu olevan niin tunnettu asiakkaiden keskuudessa, että monelle Dailies on lähes synonyymi kertakäyttölinssille.

Nykypäivänä samalta valmistajaltakin on kuitenkin saatavissa paremmin happea läpäisevä tuote Dailies Total 1.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa