Dailies Total 1 silikonihydrogeeli kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
4.2/5 - (33 votes)
Dailies Total 1
  • Valmistaja: Alcon
  • Materiaali: Delefilcon A
  • Vesipitoisuus: 33%
  • Hapenläpäisy: 156 Dk/t
  • Valmistusrajat: -0.5 – -10
  • Kaarevuus: 8,5
  • Halkaisija: 14,1
  • Pakkauskoko: 30 ja 90 kpl

Dailies Total 1 on kertakäyttöinen silikonihydrogeelimateriaalista valmistettu piilolinssi, jossa on todella korkea hapenläpäisykyky.

Linssin hapenläpäisyarvo on korkein kaikista kertakäyttöpiilolinsseistä. Se läpäisee happea jopa kuusi kertaa paremmin kuin perinteiset hydrogeelista valmistetut kertakäyttölinssit.

Linssin vesipitoisuus on porrastettu siten, että linssin pinnan vesipitoisuus on yli 80 prosenttia ja ytimen 33 prosenttia. Tämän porrastettu vesipitoisuuden johdosta linssit tuntuvat mukavilta aamusta iltaan. Linssi ei ime silmästä kosteutta ja näin linssit eivät kuivu silmissä.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 10€ kokeilualennusta! (*mainos)
Dailies Total 1 (30 kpl/laatikko)
Dailies Total 1 (90 kpl/laatikko)
Huomioitavaa linssistä: Tähän linssiin ei voida siirtyä Dailiesin tuoteperheen muista linsseistä ilman sovitusta. Linssiä ei ole ainakaan vielä saatavissa pluspuolen voimakkuuksilla. Plusvoimakkuudet tulevat kuitenkin varmasti jossain vaiheessa valikoimaan.

Piilolinssioptikon kommentti linssistä: Dailies tuoteperheen linssit ovat monille piilolinssien käyttäjille tuttuja. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Dailies Total 1 on tuote, jota asiakkaat ovat osanneet tulla kysymään ihan nimellä optikkoliikkeestä.

Vaikka asiakas olisikin tyytyväinen käytössä oleviin perinteisiin hydrogeelimateriaalista valmistettuihin linsseihin kuten esimerkiksi Dailies All Day Comfortiin tai Dailies Aqua Comfort plussaan, suosittelen silti asiakkaitani ainakin kokeilemaan tämmöistä paremmalla hapenläpäisykyvyllä olevaa linssiä.

Lisäksi suosittelen omia asiakkaitani kokeilemaan ehdottomasti Dailies Total 1 linssiä silloin kun perinteisten hydrogeelilinssien kanssa on ollut kuivuuden tunnetta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa