Dolce&Gabbana aurinkolasit – aurinkolasibrändit joista pidän

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Dolce&Gabbanan aurinkolasit ovat mielestäni vuodesta toiseen supertrendikkäitä. Välillä osa malleista on kuitenkin varsinkin suomalaiseen makuun hieman ylitrendikkäitä ja kaikki mallit eivät välttämättä ole ihan jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia.

Mikäli isot ja näyttävät logot kauhistuttavat saattaa D&G:n malliston aurinkolasit tuntua yhä massiivisilta, vaikka logot ovatkin pienentyneet murto-osaan siitä mitä ne olivat joitain vuosia sitten.

[ad#piilarit]

Mallistosta löytyy niin miesten kuin naisten malleja. Oman kokemukseni perusteella naiset ovat kuitenkin enemmän kiinnostuneita Dolce&Gabbanan aurinkolaseista.

Aurinkolasimuodin ollessa suurta varsinkin trendikkään malliston kuten Dolce&Gabbanan mallit seuraavat tätä trendiä. Tämän takia monet mallit eivät sovellukaan voimakkuuksilla tehtäväksi.

Minun mielestäni Dolce&Gabbanan laseja käyttäviltä vaaditaan tyyliä pitää näitä näyttäviä laseja. Tällöin myös muun pukeutumisen on oltava linjassa aurinkolasien kanssa.

Malliston trendikkyydestä kertoo myös se, että monia kansainvälisiä julkkiksia on nähty Dolce&Gabbanan aurinkolasit kasvoillaan. Itselläni tulee heti mieleen Madonna, Victoria Beckham, Katie Holmes, Sophia Loren ja Angelina Jolie.

Dolce&Gabbanan aurinkolasi 4077m

Dolce&Gabbanan aurinkolasi 4077m, on äärimmäisen naisellinen aurinkolasi jossa kukkakuvioprintti tuo lasiin romanttista ilmettä.

Lisää kuvia mallistosta löytyy Dolce&Gabbanan sivuilta.

Tämä kirjoitus kuuluu Aurinkolasibrändit – näistä pidän henkilökohtaisesti -kirjoitussarjaan.
Kaikki kirjoitukset eri aurinkolasibrändeistä:

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa