Focus Dailies Toric All Day Comfort hajataitteisuutta korjaava kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
3.8/5 - (6 votes)
Focus Dailies Toric All Day Comfort
 • Valmistaja: Alcon
 • Materiaali: Nelfilcon A
 • Vesipitoisuus: 69%
 • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
 • Valmistusrajat: -8 – +4. Sylinteri 0,75 ja 1,50. Akselinsuunnat 20, 70, 90, 110, 160, 180
 • Kaarevuus: 8,6
 • Halkaisija: 14,2
 • Pakkauskoko: 30 kpl ja 90 kpl

Focus Dailies Toric All Day Comfort on Alconin kertakäyttöinen hajataitteisuutta korjaava kertakäyttöpiilolinssi. Linssi on maailman eniten myyty kertakäyttöinen hajataitteisuutta korjaava piilolinssi.

Valmistajan mukaan linssi istuu hyvin vakaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että linssi pyörähtää mahdollisimman vähän räpäyttäessä. Pyörähdyksen kerrotaan olevan 99 prosentissa tapauksista vähemmän kuin viisi astetta.

Linssi on valmistettu samasta materiaalista kuin hajataittoa korjaamaton Dailies All Day Comfort linssi. Linsseissä on käytetty näin ollen samaa teknologiaa. Linssi on mukavan tuntuinen silmässä räpytyksestä aktivoituvan kosteuden ansiosta.

Valmistajalta löytyy myös toinen hajataitteisuutta korjaava kertakäyttöinen linssi, jossa on käytetty vielä uudempaa Dailies Aqua Comfort Plus- materiaalia.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 5€ kokeilualennusta! (*mainos)

Huomioitavaa linssistä: Linssissä on OK-merkintä helpottamassa linssin oikein päin silmään laittamista. Lisäksi linssissä on vaaka-akselilla pienet vihreät viivat, jotka auttavat optikkoa arvioimaan linssin asettumista silmään. Merkkien perusteella optikko pystyy arvioimaan pyörähtääkö linssi räpäytyksen mukana asiakkaan silmissä.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Oman kokemukseni perusteella kyseinen linssi korjaa isompiakin hajataittoja kuin 1,50 varsin hyvin. Tämän johdosta linssiä kannattaa sovittaa isommissakin hajataitteisuuksissa asiakkaan halutessa kertakäyttölinssit. Linssiin ei voida siirtyä suoraan Dailies tuoteperheen muista linsseistä, vaan turvallinen käyttö edellyttää uutta piilolinssisovitusta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

 1. Riitta Prittinen-Maarala says

  Löytyykö seuraavia kertakäyttöisiä piilolinssejä:
  Oikea. Vasen.
  Sf. +5. +5
  Cyl. -2,25. -2,25
  Ax. 170. 10
  Add 0,00. 0,00
  Halk. 14,50. 14,50
  BC. 8,70. 8,70

  Kertakäyttöinen.

  • Hei Riitta !

   Mieleeni ei muistunut enkä pikaisella katsomisellakaan löytänyt yhtään kertakäyttöistä linssiä, jota valmistettaisiin sinun tarvitsemillasi voimakkuuksilla.

   Lyhyen vaihtovälin eli niin sanotuista kuukauden vaihtovälin linsseistä löytyy sinun voimakkuuksiisi soveltuva linssi.

   Käsittäisin niin, että olet saanut nuo arvot piilolinssireseptistä, jossa sinulle on määrätty jotkut muut kuin kertakäyttöiset linssit. Mikäli haluat vaihtaa toiseen linssiin, kannattaa sinun käydä optikolla piilolinssisovituksessa.

   Olen kirjoittanut aiheesta enemmän kirjoituksessani Piilolinssit netistä.