Focus Dailies Toric All Day Comfort hajataitteisuutta korjaava kertakäyttölinssi

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi
Focus Dailies Toric All Day Comfort hajataitteisuutta korjaava kertakäyttölinssi
3.8 (76.67%) 6 votes

Focus Dailies Toric All Day Comfort
 • Valmistaja: Alcon
 • Materiaali: Nelfilcon A
 • Vesipitoisuus: 69%
 • Hapenläpäisy: 26 Dk/t
 • Valmistusrajat: -8 – +4. Sylinteri 0,75 ja 1,50. Akselinsuunnat 20, 70, 90, 110, 160, 180
 • Kaarevuus: 8,6
 • Halkaisija: 14,2
 • Pakkauskoko: 30 kpl ja 90 kpl

Focus Dailies Toric All Day Comfort on Alconin kertakäyttöinen hajataitteisuutta korjaava kertakäyttöpiilolinssi. Linssi on maailman eniten myyty kertakäyttöinen hajataitteisuutta korjaava piilolinssi.

Valmistajan mukaan linssi istuu hyvin vakaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että linssi pyörähtää mahdollisimman vähän räpäyttäessä. Pyörähdyksen kerrotaan olevan 99 prosentissa tapauksista vähemmän kuin viisi astetta.

Linssi on valmistettu samasta materiaalista kuin hajataittoa korjaamaton Dailies All Day Comfort linssi. Linsseissä on käytetty näin ollen samaa teknologiaa. Linssi on mukavan tuntuinen silmässä räpytyksestä aktivoituvan kosteuden ansiosta.

Valmistajalta löytyy myös toinen hajataitteisuutta korjaava kertakäyttöinen linssi, jossa on käytetty vielä uudempaa Dailies Aqua Comfort Plus- materiaalia.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 5€ kokeilualennusta! (*mainos)

Huomioitavaa linssistä: Linssissä on OK-merkintä helpottamassa linssin oikein päin silmään laittamista. Lisäksi linssissä on vaaka-akselilla pienet vihreät viivat, jotka auttavat optikkoa arvioimaan linssin asettumista silmään. Merkkien perusteella optikko pystyy arvioimaan pyörähtääkö linssi räpäytyksen mukana asiakkaan silmissä.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Oman kokemukseni perusteella kyseinen linssi korjaa isompiakin hajataittoja kuin 1,50 varsin hyvin. Tämän johdosta linssiä kannattaa sovittaa isommissakin hajataitteisuuksissa asiakkaan halutessa kertakäyttölinssit. Linssiin ei voida siirtyä suoraan Dailies tuoteperheen muista linsseistä, vaan turvallinen käyttö edellyttää uutta piilolinssisovitusta.

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa
Piilolinssioptikko Google+:ssa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

 1. Riitta Prittinen-Maarala says:

  Löytyykö seuraavia kertakäyttöisiä piilolinssejä:
  Oikea. Vasen.
  Sf. +5. +5
  Cyl. -2,25. -2,25
  Ax. 170. 10
  Add 0,00. 0,00
  Halk. 14,50. 14,50
  BC. 8,70. 8,70

  Kertakäyttöinen.

Jätä kysymys tai kommentti

*