I love me –messut ja Näköä 2013 –koulutuspäivät Messukeskuksessa

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 11.-13.10.2013 I love me –muotimessut, joiden teemana on terveys, kauneus ja hyvinvointi.

Optiseen alaan messut liittyvät siten, että messuilla on optisen alan tuotteita ja palveluita esittelevä Näköä-tori. Torilla messukävijät voivat esimerkiksi mittauttaa silmänpaineensa tai huollattaa silmälasinsa. Lisäksi esillä on myös tuoteuutuuksia silmälasien kehysten ja aurinkolasien osalta.

Viime vuonna messuilla oli valtavan paljon erilaista muotiin, terveyteen ja kauneuteen liittyvää asiaa. Kävijöitä messut keräsivät yli 40 000, joten muoti näyttäisi kiinnostavan.

Itse en seuraa muotia kovin paljon, vaikka toki työn puolesta silmälasi- ja aurinkolasimuotia tuleekin seurattua. Messut olivat joka tapauksessa mielestäni mukava tapa tutustua tulevan kauden vaatemuotiin muotinäytösten kautta. Toki myös optisella alalla on hyvä tietää tulevasta muodista, koska osa asiakkaista saattaa miettiä myös silmälasien tai aurinkolasien valintaa uuden muodin kautta.

Lisäksi löysin Terveys- ja hyvinvointiosastoilta monta itseäni kiinnostavaa asiaa.

Mielestäni on erittäin hyvä, että myös optinen ala pyrkii näkymään näillä messuilla. Toivottavasti kävijöitä riittää tänäkin vuonna ja mahdollisimman moni käy myös tutustumassa Näköä-torin tarjontaan.

Messulipun hinta on aikuisilta 16 euroa.

[ad#piilarit]

Näköä 2013 –koulutuspäivät samaan aikaan

Samaan aikaan I love me -messujen kanssa järjestetään messukeskuksessa optisen alan ammattilaisille omat Näköä 2013 koulutuspäivät. Lauantain ja sunnuntaina aikana koulutuspäivillä on monta mielenkiintoista luentoa, joiden avulla optikot pystyvät keräämään täydennyskoulutuspisteitä ja tietenkin kartuttamaan omaa ammattitaitoaan.

Lisäksi ainakaan itseäni ei haittaa, että koulutuspäivien aikana ehtii tutustumaan myös I love me –messuihin.

Mielestäni koulutuspäiviltä oppii ja saa aina jotakin uutta omaan työhönsä ja mielenkiintoisia luentoja on mukava kuunnella. Täydennyskoulutuspisteet ovat mukava lisä koulutukseen osallistumisesta.

Tällä alalla yhteisiä tapahtumia ei ole muutenkaan yhtään liikaa. Koulutuspäivillä onkin mukava nähdä eri puolella maata työskenteleviä kollegoita ja opiskelukavereita, joita näkee enää valitettavan harvoin.

Nähdään messukeskuksessa!

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa