Joululahjavinkki – myös optikkoliikkeestä saa lahjakortteja

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi

Näin joulun alla meillä monilla on ongelmana keksiä sopivia joululahjoja läheisilleen.

Päätinkin muistuttaa, että myös optikkoliikkeestä löytyy erilaisia lahjaideoita, vaikka silmälaseja tai piilolinssejä ei luonnollisesti voikaan ostaa ilman lahjan saajan mukana olemista.

Lahjakortti on aina hyvä lahjavinkki

Monet ostavat lahjakortin näöntarkastukseen henkilölle, joka ei saa aikaiseksi itse varata aikaa optikolle. Myös piilolinsseistä haaveileva nuori on varmasti mielissään lahjakortista piilolinssisovitukseen.

Muita lahjavinkkejä ovat esimerkiksi silmälasien puhdistus- tai huoltosetit sekä silmälasikotelot. Koteloiden kanssa hankaluuudeksi muodostuu lahjan saajan lasien koon arvioiminen. Silmälasikoteleissa ja kehyksissä ei ole mitään standardimittoja, joten kaikki lasit eivät mahdu automaattisesti kaikkiin koteloihin.

Meikkilasitkin ovat monelle naiselle mieluisa lahja, mutta tällöin lahjan saajan voimakkuudet tulee olla tiedossa.

Hyvin varustetuista optikkoliikkeistä löytyy myös suurennuslaseja ja kiikareita.

Joululahjaostoksilla kannattaa käväistä siis myös optikkoliikkeessä ja omaankin toivomuslistaan voi laittaa aiheeseen liittyviä toiveita.

Yleensä joulunalus on optikkoliikkeissä vuoden hiljaisinta aikaa, joten henkilökunnallakin on varmasti aikaa olla apuna pienemmissäkin ostoksissa.

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa
Piilolinssioptikko Google+:ssa

Jätä kysymys tai kommentti

*