MyDay Daily Disposable silikonihydrogeeli kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
4.3/5 - (9 votes)
MyDay Daily Disposable
  • Valmistaja: CooperVision
  • Materiaali: Stenfilcon A
  • Vesipitoisuus: 54%
  • Hapenläpäisy: 100 Dk/t
  • Valmistusrajat: +6 – -10
  • Kaarevuus: 8,4
  • Halkaisija: 14,2
  • Pakkauskoko: 30 kpl

MyDay Daily Disposable on silikonihydrogeeliä sisältävä kertakäyttölinssi.

Linssissä ainutlaatuista on tehokkaasti happea silmän sarveiskalvolle kuljettava kanavaverkosto. Kanavaverkoston johdosta linssiin on saatu tehokas hapenläpäisy pienellä silikonimäärällä. Tällöin linssi on hyvin pehmeä ja mukava käytössä sekä linssiä on helppo käsitellä.

Linssissä on saatu yhdistetty onnistuneesti perinteisen hydrogeelilinssin ja silikonihydrogeelilinssin hyviä ominaisuuksia.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 10€ kokeilualennusta! (*mainos)
MyDay Daily Disposable (30 kpl/laatikko)
Huomioitavaa linssistä:CooperVision myöntää mukavuustakuun optikon Suomessa sovittamille linsseille. Tällä tarkoitetaan sitä, että CooperVision palauttaa takaisin linssien ostohinnan, ellei asiakas ole tyytyväinen linsseihin.

Daily Disposable -linssi voitti lokakuussa 2013 Silmo d’Or palkinnon, joka on optisen alan innovaatio- ja luovuuspalkinto.

Linssistä on saatavissa myös pluspuolen voimakkuudet +6 asti. Linssissä on myös UV-suoja, jota kaikki piilolinssit eivät tarjoa.

Piilolinssioptikon kommentti linssistä: Tämä linssi on yksi henkilökohtaisista suosikkilinsseistäni. Tilanteissa, joissa itse käytän kertakäyttölinssejä, valitsen nykyään lähes aina MyDay-linssit.

Muita silikonikertakäyttölinssejä käyttäneet kehuvat yleensä MyDayn pehmeyttä silmissä sekä helppoa käsiteltävyyttä. Linssi on siis helppo laittaa silmään ja ottaa silmästä pois.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa