Oakley aurinkolasit

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Oakley on mielestäni aivan ykkönen urheilulasien saralla, vaikka merkki ei missään tapauksessa enää olekaan pelkkä urheilulasimerkki. Kuvaavampi termi Oakleyn laseille olisikin ehkä elämäntyylimerkki urheilulasimerkin sijaan.

Mielestäni Oakleyn aurinkolasit ovat rennon tyylikkäitä. Monet mallit soveltuvat käytettäväksi niin urheiluvaatteiden kuin siistimpien vaatteiden kanssakin.

Värivaihtoehtoja aurinkolaseissa löytyy paljon. Hillittyjen, tyylikkäiden kokonaisuuksien lisäksi mallistosta löytyy myös räväköitä yksityiskohtia sisältäviä malleja.

[ad#piilarit]

Oakleyn omia linssejä saa myös vahvuuksilla

Varsin moneen malliin on saatavissa myös Oakleyn omat linssit vahvuuksilla. Tässä kuitenkin kannattaa huomioida, että valmistusrajat eivät ole kovin suuret.

Mielestäni Oakleyn omilla linsseillä varustettujen kaarevien aurinkolasien optiikka on aivan ykkösluokkaa riippumatta siitä onko kyseessä voimakkuuksilla vai ilman voimakkuuksia olevat linssit. Linssejä on monen värisiä ja niitä on saatavissa polarisoinnilla ja peilipinnalla sekä ilman.

Oakleyn aurinkolaseja löytyy myös naisille

Myös naisten kannattaa huomioida tämä merkki. Oakleyt eivät ole vain miehille, vaikka osa asiakkaista onkin jostain syystä tässä uskossa.

Muutama vuosi sitten Oakleyn aurinkolaseihin tuli saataville myös naistenmallisto. Lisäksi tietenkin monet mallit urheilulasipuolella ovat niin sanottuja unisex-malleja.

Shaun Whitelle on laskiessa ja vapaalla Oakleyt

Oakleyn laseja näkee useiden urheilijan kasvoilla niin urheilusuorituksen aikana kuin vapaallakin. Tästä hyvä esimerkki on lumilautailija Shaun White, jolla laskiessa on Oakleyn laskettelulasit ja vapaalla kasvoilla on nähty Oakleyn aurinkolasit.

Olipa Chilen kaivosmiehilläkin maanpinnalle noustessa kasvoillaan Oakleyn lasit.

Alla olevien linkkien takaa löydät kuvia Oakleyn aurinkolasimalleista.

Naisten mallisto

Miesten mallisto

Tämä kirjoitus kuuluu Aurinkolasibrändit – näistä pidän henkilökohtaisesti -kirjoitussarjaan.

Kaikki kirjoitukset eri aurinkolasibrändeistä:

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa