Optinen ala oli jälleen mukana I Love Me -messuilla

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Pari viikkoa sitten viikonloppuna 17.-19.10. Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin iso I Love Me –messutapahtuma.

Messujen yhteydessä oli oma Näköä-osasto, jossa esiteltiin optisen alan uutuustuotteita ja –laitteita niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Optinen ala oli messuilla mukana kolmatta kertaa. Mielestäni Näköä-alueella oli tänä vuonna huomattavasti vähemmän optisen alan osastoja aikaisempiin vuosiin verrattuna. Etenkin vain ammattilaisille suunnattu alue oli todella suppea. Tämä oli pettymys ainakin itselleni ja omaan tuttavapiiriin kuuluville optikoille.

En tiedä syytä näytteilleasettajien vähyyteen. Ensimmäisenä itselle tulee mieleen, että Messukeskus ei ole välttämättä esittelijöille mikään edullisin paikka päästä esittelemään tuotteitaan.

Messujen yhteydessä oli yli 350 optikkoa oppimassa uutta ja kertaamassa vanhaa Näköä-koulutuspäivillä. Kolmen päivän aikana opimme varmasti jokainen jotain uutta ja samalla palautimme mieleen vanhoja asioita.

Ainakin itse huomaan koulutuspäivien aktivoivan minua. Koulutuksesta saa mukaan uusia oppeja, joita on mahdollisuus päästä soveltamaan heti omassa työssään.

Viikonlopun aikana julkaistiin myös vuoden 2014 Näköteko sekä vuoden 2014 optikko. Näistä kirjoitan myöhemmin lisää.

Kokonaisuudessaan viikonlopun anti oli mielestäni kaiken kaikkiaan hyvä, vaikka messujen osuus oli hieman pettymys.

Lisäksi vanhoja tuttuja oli toki mukava tavata. Itse asiassa koulutuspäivät ovat tapahtuma, jolloin tapaan esimerkiksi osaa vanhoista opiskelu- ja työkavereista ainoan kerran vuodessa.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa