Proclear 1 day kertakäyttölinssi

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
4/5 - (4 votes)
Proclear 1 day kertakäyttölinssi
  • Valmistaja: Cooper Vision
  • Materiaali: Omafilcon A
  • Vesipitoisuus: 60%
  • Hapenläpäisy: 28 Dk/t
  • Valmistusrajat: -12 – +8
  • Kaarevuus: 8,7
  • Halkaisija: 14,2
  • Pakkauskoko: 30 ja 90 kpl

Proclear 1 day on Cooper Visionin kertakäyttöinen piilolinssi. Linssin luvataan säilyvän mukavan tuntuisena silmässä koko päivän niin sanotun PC-teknologian ansiosta. Teknologian ansiosta linssien luvataan sitovan vettä pidempään, eikä veden pitäisi haihtua linssin pinnalta nopeasti.

Veden haihtumattomuus on hyvä asia, koska linssin pintaan sitoutunut vesikerros pitää linssin puhtaana koko käyttöpäivän. Lisäksi linssi on mukaan tuntuinen silmässä aamusta iltaan, koska teknologia vähentää kuivumisen tunnetta piilolinsseissä. Näin linssin pintaan sitoutuva vesikerros toimii ikään kuin linssin puhtaana pitävänä suojana. Samaa tekniikkaa on käytetty kaikissa Proclear tuoteperheen piilolinsseissä.

Tilaa piilolinssit LensOnilta, saat 5€ kokeilualennusta! (*mainos)

Huomioitavaa linssistä: Linssin pintarakenne on asfäärinen eli ei-pallopintainen. Tämän rakenteen pitäisi taata, että näkeminen linssillä on terävää ja kirkasta.

Piilolinssioptikon kommentti ja kokemukset linssistä: Perinteinen Proclear 1 day on jäänyt itselläni selkeästi vähemmälle sovittamiselle. En oikeastaan osaa sanoa tähän mitään syytä, koska kertakäyttöinen moniteholinssi Proclear 1 day Multifocal on yksi suosikkilinssini.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa