Silmälasien kesäale

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Perinteisesti myös optikkoliikkeissä on kesäalet samalla tavalla kuin muissakin liikkeissä.

Aikaisemmin alennuskampanjat alkoivat juhannuksen jälkeen, mutta kampanjat ovat aikaistuneet vuosi vuodelta myös optisella alalla. Nykyään monessa liikkeessä kesäalet alkavat jo ennen juhannusta.

Itse uskoisin yleisemmän kesäalen olevan perinteinen kehysalennus. Suurimmillaan alennusprosentti saattaa olla jopa huimat 90% .

Välillä asiakkaat miettivät miten on mahdollista myydä joku tuote 90 %:n alennuksella. Yleensä tällaiset kehykset ovat mallistoista, jotka ovat poistumassa liikkeen valikoimasta. Tällöin kehyksistä halutaan päästä eroon ja niiden hinta ollaan valmiita laskemaan todella alas.

Varsinkin yksiteholasien käyttäjät voivat tehdä todellisia edullisia löytöjä kehysten kesäalesta. Moniteholinssien käyttäjällä paketin hintaa nostaa väistämättä kalliimmat linssit.

[ad#piilarit]

Yleensä tarjous koskee normaalihintaisten linssien ostajia

Kannattaa huomioida, että yleensä kehysale koskee vain normaalihintaisten linssien ostajia ainakin suurimmassa osassa liikkeistä. Tällöin pelkän kehyksen ostaminen alennettuun hintaan ei ole mahdollista.

Hyviä tarjouksia myös aurinkolaseista

Myös aurinkolaseista on yleensä kesällä hyviä tarjouksia.

Suomessa aurinkolasit tulevat liikkeeseen tammi-helmikuussa ja suurin sesonki on kevättalvella vielä kun lumi on maassa. Kesäaikaan liikkeet haluavat monesti päästä eroon ainakin semmoisista aurinkolaseista, jotka eivät ole enää tulevana sesonkina viimeisintä muotia.

Shoppailureissulle lähtiessä kannattaa siis tutkia myös optikkoliikkeiden alet ja tehdä hyviä löytöjä.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa