Uimalasit voimakkuuksilla lapselle?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Nimimerkki Like kysyi 7.7.2015

Hei

Mistä saan tilattua lasten uimalasit voimakkuuksilla oikea +5.00 ja vasen +6.50?

Ja minkä hintaiset mahtavat olla?

Kiitos 🙂

Piilolinssioptikon vastaus

Hei Like!
Ainakin Finnvues tuo maahan Delta rx uimalaseja, joista löytyy myös juniorikoko. Näihin uimalaseihin on mahdollisuus saada lapsesi tarvitsemat voimakkuudet +5,00 ja +6,50.

En muista tarkkaa hintaa voimakkuuksilla oleville uimalaseille. Muistelisin niiden kuitenkin maksavan noin 150 euron luokkaa eli ne ovat kohtuullisen arvokkaat.

Finnvues ei myy laseja suoraa kuluttaja-asiakkaille. Uimalasit on siis tilattavissa optikkoliikkeen kautta.

Kaikkien liikkeiden valikoimaan tällaiset erikoistuotteet eivät kuitenkaan välttämättä kuulu. Parhaiten saat saatavuuden sekä hinnan selville kyselemällä asiaa optikkoliikkeestä.

Kannattaa kysyä myös sitä onko uimalasia mahdollisuus saada sovittaa ennen lopullista ostopäätöstä. Näin pystytte varmistamaan, että lasit istuvat hyvin lapsellesi.

Toivottavasti löydätte lapselle sopivat uimalasit hänen omilla voimakkuuksilla! Lapsellasi on tosiaan sen verran vahvuuksia, että uidessakin näkökorjauksesta on varmasti hyötyä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia blogissani

Kysyttävää optikolta? Tässä osiossa vastaan lukijoiden lähettämiin näkemiseen liittyviin kysymyksiin. Jätä oma kysymyksesi tai katso kaikki kysymykset ja vastaukset Optikolta kysyttyä -osiosta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa