Uusi, Kysy optikolta –osio avattu

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Tähän asti olen vastannut kaikkiin minulle esitettyihin kysymyksiin suoraan kirjoitusten yhteydessä tai sähköpostitse. Jatkossakin vastailen kirjoitusten yhteydessä esitettyihin kysymyksiin, mutta laajempia kysymyksiä varten avasin uuden, Kysy optikolta –osion.

Kaikkiin tätä kautta esitettyihin kysymyksiin vastaan omassa osiossaan, jonka löydät täältä.

Lisäksi siirrän tähän osioon minulle esitetyt laajemmat kysymykset, jotka ovat lähetetty jonkun aiheeseen huonosti sopivan kirjoituksen yhteyteen.

Näin uskoisin muidenkin tietoa etsivän löytävän paremmin kysymykset ja vastaukset oman jutun ja kuvaavan otsikon avulla. Toivonkin, että blogissa esitetyistä kysymyksistä ja vastauksista on iloa mahdollisimman monelle tietoa etsivälle.

[ad#piilarit]

Kysymyksiin vastaamalla opin myös itse

Kysymyksiin vastaamalla koen toki auttavani kysyjää ja muitakin lukijoita, mutta samalla opin siinä itsekin paljon. Voinkin sanoa, että lukijoiden esittämät kysymykset ovat itselleni tämän blogin suurin anti.

Vastaaminen opettaa minua etenkin kertomaan tarkemmin omille asiakkailleni sellaisista asioista, jotka tuntuvat jäävän monille optikolla käyneille epäselviksi.

Yksi sellainen esimerkki on silmälasireseptin tulkitseminen. Nykyään käyn entistä tarkemmin läpi jokaisen asiakkaan kanssa mitä mikäkin arvo tarkoittaa ja minkälainen muutos näössä on tapahtunut.

Toki olisi hienoa jos asiakkaat saisivat vastuksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin aina omalta optikolta. Tosiasia on kuitenkin, että osa kysymyksistä tulee mieleen vasta kotona. Lisäksi kotona ei enää välttämättä muistakaan mitä jostain asiasta on puhuttu.

Toivonkin, että te lukijat kommentoitte ja kyselette edelleen ahkerasti kirjoitusten yhteydessä. Lisäksi otan erittäin mielelläni vastaan kysymyksiä myös Kysy optikolta –osion kautta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa