Värilliset kertakäyttöpiilolinssit plusvoimakkuudella?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Pauliina kysyi 30.8.2015

Hei!

Tiedustelisin seuraavaa; onko niin että markkinoilla ei ole muita otsikon tyyppisiä piilareita kuin FreshLook OneDayColor merkkisiä? Noita ei nimittäin saa kuin miinus tai nolla vahvuisina ja plussaa tarvitsisin.

Kk-linssit ovat liian vaivalloiset ja silloin tällöin käyttöön olisi vain tarve.

Kiitos vastauksesta etukäteen!

Piilolinssioptikon vastaus

Hei Pauliina!

Valitettavasti kertakäyttöisiä värillisiä piilolinssejä ei ole tietääkseni saatavissa plusvoimakkuuksilla.

Aikaisemmin Novalens myi Suomessa Starlens 1day värillistä piilolinssiä plusvoimakkuuksilla. Valitettavasti niiden valmistus on kuitenkin lopetettu keväällä 2015.

En tiedä miksi linssien valmistus on lopetettu. Kaikkiaan plusvoimakkuudelle olevien piilolinssien myynti on pienempää kuin miinuslinssien myynti, joten tässä on todennäköisesti syy.

Tällä hetkellä ainoa vaihtoehto on kuukauden vaihtovälin linssit, jos halua muuttaa silmiesi väriä.

Valitettavasti kuukausilinsseillä ei kuitenkaan saavuteta kertakäyttölinssin helppoutta. Linssit on puhdistettava jokaisen käytön jälkeen. Satunnaisessa käytössä käyttöpäiviä tulee yhdelle linssille helposti vain muutamia.

Toivottavasti joku valmistaja ottaisi värilliset kertakäyttölinssit valikoimiinsa. Näin me optikotkin voisimme tarjota asiakkaille laajemmalla voimakkuusvalikoimalla linssejä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia blogissani

Kysyttävää optikolta? Tässä osiossa vastaan lukijoiden lähettämiin näkemiseen liittyviin kysymyksiin. Jätä oma kysymyksesi tai katso kaikki kysymykset ja vastaukset Optikolta kysyttyä -osiosta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa