Värilliset kertakäyttölinssit

Tilaa värilliset piilolinssit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Värillinen kertakäyttölinssi on mielestäni monille asiakkaille helpoin tapa käyttää värillisiä linssejä etenkin silloin kun niiden käyttäminen on hyvin satunnaista.

Tietääkseni Suomen markkinoilla on kaksi värillistä kertakäyttölinssiä eli Freshlook One day ja StarLens 1-Day Color.

Freshlook One Day

Freshlook One Day linssi on sama linssi kuin Focus Dailies, mutta värjättynä.

Linssi on silmän omaa väriä korostava, eli kyseisellä linssillä ei saada muutettua silmien väriä radikaalisti. Linssiä on saatavissa valitettavasti vain neljällä eri värillä. Värit ovat sininen, vihreä, harmaa ja Pure Hazel eli vaalean ruskehtava.

Linssit myydään kymmenen kappaleen laatikoissa, joten pienin hankittava määrä on 10 paria silloin kun silmäsi ovat eri voimakkuutta. Mikäli silmäsi ovat samaa voimakkuutta, tai et tarvitse voimakkuuksia, voit hankkia yhden laatikon linssejä.

Linssejä on saatavissa voimakkuuksilla +-0 – –6,00.

Linssi on siis optiselta rakenteeltaan samanlainen kuin Focus Dailies. Tämä tarkoittaa sitä, että kun asiakas käyttää kirkkaita Dailies-linssejä voi hän siirtyä suoraan käyttämään värillisiä Dailies-linssejä ilman optikon sovitusta.

Star Lens 1-Day Color

Starlens 1-Day Color on värillisten kertakäyttölinssien uudempi tulokas, joka on ollut Suomen markkinoilla reilun vuoden.

Mielestäni tämä linssi muuttaa silmien väriä jonkin verran enemmän kuin kilpailijan Freshlook One Day.

Värisävyjä on saatavilla kuusi erilaista; ruskea, aprikoosi (vaalean ruskehtava), vihreä, sininen, violetti sekä Aqua ( turkoosin sininen).

Itse henkilökohtaisesti pidän tämän linssin ruskeasta sävystä, joka on monen asiakkaan haluama tumma ruskea.

Linssiä myydään kahden kappaleen ja kahdentoista kappaleen laatikoissa. Jos silmät ovat eri voimakkuutta, on pienin hankittava määrä kaksi paria. Silmien ollessa samaa voimakkuutta voidaan linssejä hankkia pari kerrallaan.

Toisin kuin Freshlookin linssistä, on Star Lensin linssistä saatavilla myös pluspuolen voimakkuuksia. Valmistusrajat ovat +6 – -6. Sellainen erikoisuus linssissä on, että nollavoimakkuutta ei ole saatavissa. Eli henkilölle, jolla ei ole lasien tarvetta, joudutaan laittamaan pienin mahdollinen voimakkuus joko plussan tai miinuksen suuntaan.

Tilaa värilliset piilolinssit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Oma valintani on värillinen kertakäyttölinssi

Silloin harvoin kun itse käytän värillisiä piilolinssejä, valitsen yleensä aina kertakäyttölinssin. Näin saan käyttööni aina uudet, puhtaat linssit, joiden puhdistuksesta ei tarvitse huolehtia.

Star Lensin pienempi pakkauskoko mahdollistaa sen, että erivärisillä piilolinsseillä voi vielä helpommin leikitellä.

Kirjoitus on julkaistu alun perin 3.9.2010 ja päivitetty 24.8.2013.

Tilaa värilliset piilolinssit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa