Kirjoitusten päivittämistä

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Olen pitänyt blogiani 25.1.2009 saakka ja tänä aikana olen julkaissut noin 270 kirjoitusta. Vanhimmilla kirjoituksilla on ikää jo 4,5 vuotta, joten olen päättänyt tarkastaa jokaisen kirjoituksen ja päivittää ne tarvittaessa.

Näinä vuosina optinen ala on muuttunut periaatteessa aika paljonkin, mutta yksittäisissä asioissa tai tuotteissa ei ole tapahtunut mitään kovin mullistavia muutoksia. Moni pieni asia on kuitenkin muuttunut ja myös uusia tuotteita on tullut markkinoille. Tämän takia on tosiaan paikallaan varmistaa, että missään kirjoituksessa ei tarjota ainakaan vanhaa tai nykypäivänä jopa väärää tietoa.

Jatkossa yritän päivittää kahdesta kolmeen kirjoitusta viikossa ja pyrin kirjoittamaan viikoittain myös uuden kirjoituksen.

Ensimmäisenä olen päivittänyt kaikki värillisiin piilolinsseihin ja crazy-linsseihin liittyvät kirjoitukset. Esimerkiksi kirjoittaessani värillisestä kertakäyttölinssistä vuonna 2010 oli markkinoilla vain yksi tuotemerkki, mutta nyt löytyy toinenkin vaihtoehto.

Juuri värilliset ja crazy-linssit ovat asia, josta pyrin erittäin mielelläni tarjoamaan ajankohtaista ja oikeaa tietoa. Jostain syystä verkossa liikkuu juuri näihin liittyen vääriä ja jopa vaarallisiakin väitteitä ja uskomuksia.

Jatkossakin toivon teiltä kysymyksiä ja kommentteja kirjoituksiini ainakin yhtä aktiivisesti kuin aikaisemminkin. Vuosien saatossa olen vastannut reiluun 800 kysymykseen tai kommenttiin.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa