Tears Again silmäsuihke

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi

Tears Again silmäsuihke on mielenkiintoinen uutuustuote kuivien silmien hoitamiseen. Suihkeen tarkoituksena on tasapainottaa kyynelnesteen ulointa kerrosta ja poistaa kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita.

Uutta ja erikoista silmäsuihkeessa on se, että suihke annostellaan silmiin suihkuttamalla suljetun luomen päälle noin 10 cm:n etäisyydeltä. Tämän jälkeen suihke levittyy silmän pintaan räpäytysten mukana.

Tällä tavalla suihkeen annosteleminen on helppoa, eikä apuna tarvita esimerkiksi peiliä. Suihketta voidaan käyttää silmämeikin ja piilolinssien kanssa.

Yksi annostelutavan hyvistä puolista on se, että samaa suihkepulloa voi käyttää useampikin henkilö. Tämä on mahdollista, koska pullon kärjellä ei kosketa silmän pintaan.

Yhdestä pumppupullosta saadaan 100-150 suihkausta. Suihketta voidaan säilyttää joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Lämpötilarajaksi tuotteen säilyttämiselle on annettu +2 – +25 astetta.

Tears Again silmäsuihketta on saatavissa apteekista ja hyvin varustelluista optikkoliikkeistä. Pullon hinta on noin 18-25 euroa ostopaikasta riippuen.

Lue myös kirjoitukseni Kuivat silmät ja piilolinssit.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Osta piilolinssit netistä!

Jättivalikoima piilolinssejä ja nopea toimitus. 97% tilauksista lähtee saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Alensa.fi

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa
Piilolinssioptikko Google+:ssa

Jätä kysymys tai kommentti

*