Tears Again silmäsuihke

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Tears Again silmäsuihke on mielenkiintoinen uutuustuote kuivien silmien hoitamiseen. Suihkeen tarkoituksena on tasapainottaa kyynelnesteen ulointa kerrosta ja poistaa kuivasilmäisyydestä johtuvia oireita.

Uutta ja erikoista silmäsuihkeessa on se, että suihke annostellaan silmiin suihkuttamalla suljetun luomen päälle noin 10 cm:n etäisyydeltä. Tämän jälkeen suihke levittyy silmän pintaan räpäytysten mukana.

Tällä tavalla suihkeen annosteleminen on helppoa, eikä apuna tarvita esimerkiksi peiliä. Suihketta voidaan käyttää silmämeikin ja piilolinssien kanssa.

Yksi annostelutavan hyvistä puolista on se, että samaa suihkepulloa voi käyttää useampikin henkilö. Tämä on mahdollista, koska pullon kärjellä ei kosketa silmän pintaan.

Yhdestä pumppupullosta saadaan 100-150 suihkausta. Suihketta voidaan säilyttää joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Lämpötilarajaksi tuotteen säilyttämiselle on annettu +2 – +25 astetta.

Tears Again silmäsuihketta on saatavissa apteekista ja hyvin varustelluista optikkoliikkeistä. Pullon hinta on noin 18-25 euroa ostopaikasta riippuen.

Lue myös kirjoitukseni Kuivat silmät ja piilolinssit.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa