Hoyan Hi-Vision LongLife -pinnoite

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Hoya on tuonut markkinoille lokakuun alussa uuden Hi-Vision LongLife silmälasin linssien pinnoitteen. Valmistaja kertoo pinnoitteen olevan markkinoiden kestävin heijastamaton pinnoite.

Pinnoitteen luvataan tarjoavan linsseille parhaan mahdollisen naarmun- ja lämmönkestävyyden. Lisäksi linssin valonläpäisy on 99 prosenttia ja pinta on vettä, likaa ja pölyä hylkivää.

Ominaisuuksien luvataan lisäävän linssin käyttöikää sekä estävän pinnoitteen irtoamista linsseistä. Lisäksi linssien pitäisi pysyä paremmin puhtaana ja linssien puhdistaminen olla helpompaa.

Hoyan mukaan monissa muissakin pinnoitteissa on vastaavia ominaisuuksia, mutta niitä ei ole saatu yhtä korkealaatuisiksi.

Aikaisempien pinnotteiden ongelmana on ollut myös pinnoitteen ominaisuuksien heikentyminen iän myötä. Uuden pinnoitteen ominaisuuksien luvataan kestävän vuodesta toiseen uuden veroisena.

[ad#piilarit]

Aika näyttää pinnoitteen toimivuuden

En ole vielä nähnyt Hi-Vision LongLife-pinnoitettuja linssejä, joten valitettavasti minulla ei ole omia kokemuksia tästä uutuudesta. Lisäksi pinnoitteen kestävyys selviää vasta vuosien kuluessa.

Itse olen kuitenkin ollut aina todella tyytyväinen Hoyan pinnoitteisiin ja odotan mielenkiinnolla minkälaisen vastaanoton uusi pinnote saa.

Hoya ollut uranuurtaja jo vuosikymmeniä

Hoya on ollut jo vuosikymmeniä uranuurtaja muovilinssien materiaalien ja pinnoitteiden kehittäjänä. Osa vanhemmista ihmisistä muistaa edelleen jo 80-luvulta tutun mainoskampanjan Hoyan silloisesta uutuuspinnoitteesta Hoya Hardista.

Yhä nykyäänkin tulee vastaan ihmisiä, jotka kysyvät onko linsseissä se Hoya Hard pinta.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa