Air Optix Night & Day Aqua -piilolinssit

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Air Optix Night & Day -linssi poistuu Ciba Visionin valikoimasta ja tilalle tulee uusi Aqua-linssi.

Uuteen linssiin on lisätty niin sanottu Aqua Moisture System, joka lisää linssin käyttömukavuutta.

Uuden Night & Day -linssin hapenläpäisy on huippuluokkaa, eli Dk/t-arvo on 175. Linssi soveltuu siis todella hyvin etenkin yötä-päivää käyttöön, mutta myös muille, jotka haluavat pitää silmistään hyvää huolta.

Mikäli olet käyttänyt aikaisemmin Night & Day -linssejä voit siirtyä suoraan Aqua-ominaisuudella oleviin linsseihin. Linssin rakenne ja mitat ovat säilyneet entisellään. Toivottavasti muistat kuitenkin säännöllisten piilolinssikontrollien merkityksen.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

 1. mikko wennström says

  tuosta air optix night and day aqua linssistä kysyisin et pitääkö sen ok-merkin joka näyttää onko linssi oikein päin olla ylä vai alalaidassa kun linssi on oikein.tainnut sattua tuotekehittelyssä pieni moka.

 2. En ole varma ymmärsinkö kysymyksesi oikein. OK-tekstin paikallahan ei sinällään ole mitään väliä. Ainoastaan sillä on merkitystä, että teksti on luettavissa OK-muodossa (ei KO).

 3. mikko wennström says

  elikkästä jos tuo ok lukee alalaidassa ja sit muljautetaan linssi toisinpäin ja käännetään 180 astetta niin hupsista,ok lukee ylälaidassa.tähän tulokseen minä ainakin päädyin kun linssiä aikani pyörittelin. 🙂

 4. Tätä asiaa on vähän hankala selittää kun ei voi näyttää linssin kanssa.

  Olethan lukenut tämän kirjoitukseni?
  Mistä piilolinssin tietää olevan oikein päin?

 5. mikko wennström says

  Tuon jutun voi helposti testata vaikka kirjoittamalla ok paperilapun laitaan tussilla tai jollain joka näkyy läpi.Linssit saan kyllä muutenki oikein päin silmiin,mut kyllähän tuo merkintä helpottais hommaa monesti kun kiireessä ja puoliunessa niitä laittelee.Ajattelin vain jos sinulla olis ollu jotain infoo asiasta kun tuolla ciban nettisivuilla aika heikosti tietoo.Täytyy kysästä omalta optikolta kun seuraavan kerran käyn.Kiitokset vastauksista.