Viisi vuotta bloggaajana täyteen!

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Huomasin juuri pitäneeni blogiani jo viisi vuotta ja muutaman päivän päälle. Ensimmäisen kirjoituksen julkaisin 25.1.2009. Ehkä viisi vuotta ei ole vielä kovin merkittävä rajapyykki, mutta olen kuitenkin ylpeä näinkin pitkästä ajasta.

Viiden vuoden aikana olen kirjoittanut noin 320 kirjoitusta ja ennen kaikkea olen vastannut melkein 1 000 kysymykseen.

Välillä tuntui jo, että olen kirjoittanut kaikista mahdollisista asioista ja blogin päivitystahti meinasi vähän hiipua. Nyt olen kuitenkin taas julkaissut uusia kirjoituksia ainakin kerran viikossa.

Suurin osa viimeaikaisista kirjoituksista on ollut vastauksia asiakkaiden kysymyksiin Optikolta kysyttyä –sarjassa. Kysymyksiin vastaamalla pystyn yleensä auttamaan ainakin kysyjää. Samalla toivon myös muiden samoja asioita miettivän löytävän vastaukseni.

Lisäksi aloitin kirjoitussarjan eri piilolinssimerkistä. Tämän sarjan helppous omalta kannalta on ainakin se, että kirjoitettavaa riittää pitkäksi ajaksi.

Kirjoitusten päivittämistä

Viisi vuotta on tälläkin alalla niin pitkä, että aloitin viime syksyllä kirjoitusten päivittämisen.

Moniin asioihin on tullut muutoksia näiden vuosien aikana ja tämän takia etenkin vanhat kirjoitukset kaipaavat päivitystä. Lisäksi toki myös omat ajatukseni ja tietoni ovat muuttuneet joidenkin asioiden suhteen kun olen tullut vanhemmaksi ja viisaammaksi 😉

Lukijoiden kysymykset itselleni merkittävin asia

Olen kirjoittanut tästä jo aiemminkin eli minulle lukijoiden jättämät kysymykset ovat tämän blogin merkittävin asia. Kysymykset auttavat jaksamaan blogin pitämistä. Tällä tavalla koen pystyväni auttamaan edes pieniltä osin ihmisiä heidän näköongelmissaan.

Lukijoiden kysymyksien pohjalta saan myös eväitä toimia omassa työssäni paremmin. Nämä vuodet ovatkin opettaneet minulle kertomaan asiakkaille mahdollisimman paljon heidän näkemiseen ja näönkorjaukseen liittyvistä asioista.

Blogissani olen vastannut lukuisia kertoja kysymykseen siitä kannattaako silmälasien hankkiminen tai uusiminen joillakin voimakkuuksilla. Itse toivonkin, että olen osannut kertoa asiakkailleni tämän asian niin, että heidän ei tarvitse enää kysellä asiasta netistä.

Lukijoiden kysymysten lisäksi osa alalla toimivista ihmisistä on antanut minulle palautetta eri tavoin. Onkin ollut mukava saada positiivisia kommentteja myös saman alan ihmisiltä. Sinällään blogini on kyllä selvästi suunnattu optisen alan asiakkaille. Varmasti kuitenkin moni optikkokin voi oppia jotain blogiani ja etenkin lukijoiden kysymyksiä seuraavilta.

Lopuksi haluan vielä sanoa, että toivon blogini avulla pystyväni kertomaan ihmisille edes vähän optisesta alasta, optikon työstä ja näönhuoltamisesta. Tavallaan optinen ala on ollut aina hyvin kaupallinen. Tästä huolimatta suurin osa optikoista kokee kuitenkin työskentelevänsä hoitoalalla ja nautinto työstä tulee ihmisten auttamisesta.

Kiitoksia lukijat näistä yhteisistä vuosista!

Ps. Muistattehan että voitte seurata blogiani myös Facebookissa, Google Plussassa ja Twitterissä. Etenkin Google Plussaan olisi kiva saada seuraajia. Tällä hetkellä seuraajia ei ole vielä yhtään.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa