Saphir Rx monthly – lyhyen vaihtovälin päivälinssi valtavalla määrällä eri voimakkuuksia

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Saphir Rx monthly on silikonimateriaalista valmistettu korkeavesipitoinen linssi, jota on saatavissa lähes millaisilla voimakkuuksilla tahansa. Parametreja on saatavilla yli 17 000 000, eli linssistä löytyy varmasti oikea voimakkuus suurimpaan osaan taittovirheistä, jos linssi sopii muuten silmään.

Kyseinen linssi on minulle täysin uusi tuttavuus, enkä ole päässyt sitä vielä itse sovittamaan. Ennakkotietojen perusteella linssi vaikuttaa kuitenkin todella mielenkiintoiselta uutuudelta, koska siitä on saatavilla korjausvaihtoehto todella monenlaisiin taittovirheisiin. Odotankin innolla pääseväni sovittamaan kyseistä linssiä asiakkailleni.

[ad#piilarit]

Linssiä on saatavilla perinteisenä, toorisena eli hajataitteisuutta korjaavana, monitehona sekä monitehon ja toorisen linssin yhdistelmänä.

Myös voimakkuusrajat ovat valtavat. Sf-voimakkuutta on saatavilla +-23:een saakka ja Cyl-voimakkuutta -8:aan saakka.

Linssi on lyhyen vaihtovälin päiväkäyttöinen linssi, eli se on vaihdettava uuteen kuukauden välein eikä sitä saa käyttää nukkuessa.

Linssin hinnoista minulla ei ole vielä tietoa. Uskoisin linssin olevan jonkin verran arvokkaampi kuin perinteisten linssien, koska kyseessä on erikoistuote.

Suomesta linssiä on periaatteessa saatavissa kaikista liikkeistä, jotka myyvät piilolinssejä. Voi olla kuitenkin, että linssiä ei ole saatavissa isompien ketjujen liikkeistä, jos heillä ei ole sopimusta linssiä markkinoivan Novalensin kanssa.

Nähtäväksi jää, alkaako Novalens värjätä myös kyseistä tuotetta jossain vaiheessa samalla tavalla kuin muitakin myymiään tuotteita. Mikäli näin käy, olisi se upea lisä värillisten piilolinssien markkinoille.

Tuoteuutuudet-sarjassa kirjoitan erilaisista optisen alan uutuuksista, joiden koen tuovan lisäarvoa asiakkaille.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa