Kalevala Korun Jewelry EyeWear silmälasit – uutta silmälasimuotia suomalaisille naisille

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta
Kalevala Koru - Naisen ääni

Kalevala Koru – Naisen ääni

Kalevala Koru - yksityiskohta kehyksestä

Markkinoille tulee 7.10.2013 mielenkiintoinen tuoteuutuus Kalevala Korun ja Instrumentariumin tuodessa myyntiin Kalevala Jewelry EyeWear silmälasimalliston.

Lähtökohtaisesti on mielestäni todella hieno asia, että tunnettu ja arvostettu suomalainen koruvalmistaja lähtee mukaan myös silmälasibisnekseen.

Mallisto suunnattu suomalaisille naisille

Instrumentariumin nettisivujen mukaan mallisto on suunnattu naisille. Kalevala Korun nettisivuilla korostetaan sitä, että mallisto on tehty erityisesti suomalaisille naisille.

Itse jäin miettimään, että mikä tekee kehysmallistosta juuri suomalaisille sopivan? Mielestäni ainakin värimaailma näyttää sellaiselta, josta suomalaiset naiset tykkäävät. Malliston mallit näyttäisivät myös varsin leveiltä, eli uskoisin leveäkasvoisemmankin löytävän kehyksen tästä mallistosta. Itse olen huomannut asiakkaideni kanssa, että välillä leveäkasvoisille sopivista kehyksistä on ollut jopa puutetta.

Kalevala Koru - toinen yksityiskohta kehyksestä.

Oman kokemukseni mukaan varsin moni asiakas haluaa, että silmälaseissasi on joku ”juttu”, mutta lasien pitää kuitenkin olla ajattomat ja eri tilanteisiin sopivat. Tämän vaatimuksen Kalevala Korun kehykset täyttävät oikein hyvin.

Kehysten aisoissa on samoja teemoja kuin Kaleva Korun koruissa. Kehyksien aisat ovatkin mielestäni se yksityiskohta, joka tekee kehyksistä Kaleva Korun henkisen.

Tällä hetkellä monen valmistajan kehysmallistosta löytyy vain muovikehyksiä. Onkin mukavaa, että Kaleva Koru tuo metallikehyksisiä vaihtoehtoja markkinoille.

Yhteenvetona voisin sanoa, että mielestäni mallisto vaikuttaa suunnitellun aikuisille suomalaisille naisille, jotka etsivät naisellisen klassisia silmälaseja.

Vieläkin rohkeampaa?

Omasta mielestäni aisoissa olisi voinut olla vieläkin voimakkaammin Kalevala Korujen teemat esillä. Toki on mahdollista, että ainakin alkuvaiheessa on lähdetty liikkeelle klassisen hillityillä teemoilla. Tulevaisuus voi tuoda vieläkin rohkeampaa tyyliä tullessaan malliston kasvaessa ja tätä henkilökohtaisesti toivon.

Varmasti monella meistä Kaleva Korun tuotteista pitävillä on omia mielipiteitä siitä mitä tyylejä haluaisi silmälaseihin. Omia toiveita toki kannattaa myös kertoa eteenpäin Kalevala Korulle ja Instumentariumille. Uskoisin heidän haluavan kuulla varmasti kuluttajien toiveita ja mielipiteitä varsinkin malliston alkutaipaleella.

Kohtuullisen edullinen hinta

Kalevala Korun Facebook-sivun mukaan kehysten hinta tulee olemaan 250 euron luokkaa. Mielestäni tämä on melko kohtuullinen hinta. Toki silmälasikehyksiä saa huomattavasti halvemmalla, mutta niiden hinta voi olla myös paljon korkeampikin.

Esimerkiksi tunnettujen brändien, kuten Guccin, Chanelin ja Pradan kehykset maksavat yleensä reilut 300 euroa.

Korusuunnittelijanakin Tunnetun Elfa Attlingin malliston kehykset ovat muistaakseni samaa hintaluokkaa Kaleva Korun kehysten kanssa.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Tulevaisuudessa on jännä nähdä kasvaako mallisto jossain vaiheessa myös aurinkolaseilla ja / tai miesten malleilla. Aika moni varmasti liittää Kaleva Korun tuotteet pääasiassa naisille suunnatuiksi, mutta löytyy heiltä jo nyt miesten tuotteita.

Joka tapauksessa toivotan henkilökohtaisesti Kaleva Korun erittäin tervetulleeksi tuomaan uusia tuulia kehysmuotiin!

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa