Dolce&Gabbanan MDG-mallisto – Madonnan suunnittelemat aurinkolasit

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Popin kuningatar Madonna on suunnitellut yhdessä Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan kanssa aurinkolasimalliston, joka kantaa nimeä MDG.

Tässä vaiheessa mallisto sisältää kuusi naisille suunniteltua aurinkolasimallia. Laajuutta mallistoon tuo se, että jokaisesta mallista löytyy useita eri värivaihtoehtoja.

Mallistosta löytyy niin muovi- kuin metallimalleja.

Jokaisessa mallissa logon M-kirjain on strassein koristeltu.

Yhteistä mallistolle on kehysten kookkaus ja peittävyys. Tämä sopii myös omiin muistikuviini siitä, että Madonna on aina esiintynyt kuvissa kohtuullisen isokokoisissa aurinkolaseissa.

Toki tämä on muutenkin erittäin yleistä tapa muillakin superjulkkiksilla:)

Dolce&Gabbana DG2089 aurinkolasit

Dolce&Gabbana DG2089

Mielestäni mallisto on suorastaan supertrendikäs, onhan sitä ollut luomassa yksi maailman seuratuimmista muodinluojista.

Kuten aina muodin kanssa, tästäkin lasista mielipiteet varmasti jakautuvat. Uskoisin kuitenkin, että moni Madonnan fani haluaa idolinsa suunnittelemat aurinkolasit itselleen.

Itse pidän kuvien perusteella laseista erittäin paljon ja tulen varmasti ainakin sovittamaan pääkuvassakin esiintyvää mallia DG4096 juuri punaisen värisenä. Toinen mielestäni kivan näköinen lasi löytyy mallista DG 4097 vaaleanpunaisena (pikkukuvista keskimmäinen).

Dolce&Gabbana DG4097 aurinkolasit

Dolce&Gabbana DG4097

Kyseinen mallisto tulee myytiin Suomessa heinä-elokuussa. Suomen hinnasta minulla ei valitettavasti ole tässä vaiheessa tietoa, mutta USA:ssa hinta näyttäisi olevan 250-300 dollarin luokkaa.

Tilaa aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa