Ray-Ban Wayfarer aurinkolasien taivuttaminen?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Nimimerkki Mikaat kysyi 29.9.2015

Hei.

Minulla on Ray-Ban Wayfare aurinkolasit muovisankaiset jotka on liian jyrkässä kulmassa eteenpäin. Miten helposti niitä saa taivutettua joutuuko saranoita taivuttamaan ja sankojen kulmaa hiomaan?

Piilolinssioptikon vastaus

Hei Mikaat!

Näin netin välityksellä minun on valitettavasti mahdoton sanoa kuinka helposti aurinkolasisi saataisiin taivutettua oikeanlaiseen kulmaan juuri sinun kasvoillasi.

Ray-Banin Wayfarer mallissa aisakulma on todella jyrkkä. Monella henkilöllä tämä kehys istuu niin, että kehyksen alareuna on liian lähellä poskea. New Wayfarer mallissa aisakulmaa on pienennetty, eikä se ole enää niin jyrkkä.

Suosittelen sinua menemään lasien kanssa optikkoliikkeeseen, jossa pystytään katsomaan saadaanko lasit taivutettua kasvoillesi sopiviksi.

Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että kovin paljoa aisakulmasta ei ole mahdollisuus kaltevuutta säätää.

Toivottavasti lasit saadaan asettumaan kasvoillesi!

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia blogissani

Kysyttävää optikolta? Tässä osiossa vastaan lukijoiden lähettämiin näkemiseen liittyviin kysymyksiin. Jätä oma kysymyksesi tai katso kaikki kysymykset ja vastaukset Optikolta kysyttyä -osiosta.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa