Ovatko piilolinssit oikein päin paketissa?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Satuin huomaamaan eräältä keskustelupalstalta yhden keskustelijan kommentin siitä kuinka hän pitää aina huolellisesti linssit siten päin kuten ne ovat olleet piilolinssipaketissa alun perin. Tässä tapauksessa keskustelija oletti siis piilolinssien olevan paketissa automaattisesti oikein päin.

Sama valitettavasti virheellinen käsitys on myös monilla optikkoliikkeen asiakkaista. Tämä ei kuitenkaan pidä automaattisesti paikkaansa. Linssit voivat siis olla piilolinssipaketissa myös väärin päin.

Vaikka asiakas käyttäisikin piilolinssimerkkiä, jonka linssit ovat aina paketissa oikein päin, on silti syytä opetella tietämään mistä piilolinssien tietää varmasti olevan oikein päin.

Tällä tavalla asiakas ei joudu pulaan, vaikka laittaisikin linssin desinfioitumaan unohtaen varmistaa kummin päin linssi tuli laitettua.

Kirjoitus on julkaistu 1.10.2011 ja päivitetty 15.10.2013.

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa

Kysymykset, vastaukset ja kommentit

  1. miltsu says

    Moikka ! Löysin tämän blogin ihan sattumalta ja kysynkin heti yhtä asiaa mikä on ihmetyttänyt. Elikkä käytän piilareita,olen käyttänyt jo ainakin 3 vuotta. Ongelmia ei oikeastaan ole ollut,vain yksi silmätulehdus. No kuitenkin, yhtenä iltana otin piilarit pois silmistä, ja huomasin että silmään oli jäänyt vähä niinkun piilarin “jälki” eli sellainen ympyrä (mikä nyt aina tulee silmän ympärille kun on piilarit paikoillaan) näkyi edelleen,vaikka piilaria ei enää silmässä ollutkaan.En ole ennen kiinnittänyt tähän asiaan huomiota,joten en tiedä kauanko “jälki” on silmissä näkynyt.Onko tää nyt sitte normaalia? 😮 Toivottavasti ymmärsit edes jotain tästä, on vaan niin vaikea selittää.

  2. Hei Miltsu!

    Valitettavasti en pysty ottamaan kantaa tähän jälkeen silmässäsi, koska en pääse tutkimaan silmiäsi.

    Mielestäni sinun kannattaa ottaa yhteys omaan optikkoosi, niin hän pystyy tarkistamaan silmiesi tilanteen mikroskoopin avulla.

    Yleensä aina kun piilolinssien käyttäjä huomaa silmissä jotain uutta tai erikoista, kannattaa tilanne tarkistuttaa varmuuden vuoksi optikolla.