Kuinka paljon silmälasit maksavat?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Monesti asiakas haluaa tietää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kuinka paljon silmälasit maksavat? Kysymykseen on kuitenkin mahdoton vastata mitään täsmällistä ennen kuin asiakkaan näkö on selvitetty.

Optisen alan markkinointi on nykyään hyvin hintapainotteista. Valitettavasti tämäkään ei kuitenkaan auta asiakasta ymmärtämään kuinka paljon juuri hänen lasinsa tulevat maksamaan. Markkinoinnissa tuodaan kyllä peruslinssien ja peruskehysten hinnat selvästi esille, mutta kaikki linssien lisäominaisuudet maksavat sitten lisää.

Osa liikkeistä hinnoittelee tuotteet niin, että kehyksen hintaan sisältyy aina perus-yksiteholinssit ja muut ominaisuudet tulevat lisähinnalla. Toisilla liikkeillä kehyksen hintaan ei puolestaan sisälly minkäänlaisia linssejä. Tämä tuottaa varmasti kuluttajille päänvaivaa ja hintojen vertaileminen on hankalaa.

Pyrin tässä juttusarjassa kertomaan kuinka paljon silmälasit suunnilleen maksavat ja miksi samalta kuulostavienkin tuotteiden hinnat saattavat poikkeavat toisistaan paljonkin.

Tämä kirjoitus on osa Kuinka paljon silmälasit maksavat -sarjaa.

Kaikki kirjoitukset aiheesta

Silmälasien keskihinta ja verotus

Kuinka paljon yksiteholasit maksavat?

Kuinka paljon kaksiteholasit maksavat?

Kuinka paljon moniteholasit maksavat?

Kuinka paljon silmälasien kehykset maksavat?

Tilaa piilolinssit tai aurinkolasit Lensonilta

Nopea toimitus - Aina edulliset hinnat - Ilmainen palautus

Tilaa nyt Lensonilta

Muut kirjoitukset samasta aiheesta

Kysy optisen alan ammattilaisilta

Blogissa kerrotaan näkemiseen liittyvistä asioista ja vastataan lukijoiden kysymyksiin. Tähän mennessä olemme vastanneet noin 1 000 kysymykseen. Kysymyksesi voit lähettää täältä tai kommentoida aiheeseen liittyvää kirjoitusta.


Lähetä kysymys optikolle täältä
Piilolinssioptikko Facebookissa